woensdag 26 november 2008

Cordon Bleu Hawaii

Bereiding: 20 minuten
Moeilijkheid: *


Nodig:
5 grote dunne vleeslapjes (kalfs, varkens, kalkoen) of 8 kleine
5 kleine sneetjes gekookte ham
5 kleine sneetjes cheddar (of andere kaas)
5 schijfjes ananas (op eigen sap)
2 eieren, losgeklopt
2 eetlepels bloem, gekruid met peper en zout
4 eetlepels paneermeel
bakmargarine (of boter) en olie

Bereiding:
Leg op elk vleeslapje een sneetje ham, een sneetje kaas en een schijfje ananas. Plooi dubbel en zet vast met een tandenstokertje. Haal de vleeslapjes door de bloem en schud de overtollig bloem eraf. Haal de lapjes door het ei en dan door het paneermeel. Leg op een bord.
Verhit een flinke scheut (olijf)olie en een flinke klont boter in een pan met dikke bodem. Bak het vlees aan beide kanten tot het een krokant korstje heeft en vanbinnen gaar is.
Dien dadelijk op.

Geen opmerkingen: