Recepten voor elke dag. Soms makkelijk, soms een beetje arbeidsintensiever, maar altijd lekker!
donderdag 26 juni 2008
Rucolapesto
Nodig:
100 gr rucola, gewassen, gedroogd en fijngehakt
2 teentjes knoflook, gepeld
een mespunt grof zout
75 gr pijnboompitten
2 flinke eetlepels pecorino, geraspt
2 eetlepels grana of parmezaanse kaas, geraspt
extravergine olijfolie
peper
Bereiding:
Plet de teentjes knoflook met het zout in een vijzel (of gebruik de keukenmachine). Voeg de pijnboompitten toe en plet deze ook. Voeg dan de gehakte rucola en de kaas toe en plet alles in de vijzel tot een homogene massa. Kruid met peper en voeg - al mengend - zoveel olie toe tot je een smeuïge saus hebt.
Lekker bij pasta of als dipsaus.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
wa maakte gij toch allemaal lekkere dingen klaar hé zucht
Een reactie posten