Voorbereidingstijd: 30 min
Marineren: 2 uur
Moeilijkheidsgraad: *
Marineren: 2 uur
Moeilijkheidsgraad: *
Nodig:
scampi, gepeld
olijfolie
tamari sojasaus
knoflook, geperst
verse gember, fijngeraspt*
marjolein
Bereiding:
Meng de olijfolie, sojasaus, knoflook, gember en marjolein (vers of gedroogd). Marineer de scampi's hier gedurende 2 uur in en roer af en toe om.
Rijg de scampi's op satéstokjes en rooster ze op een heet vuur in 7 à 10 minuten. Draai regelmatig om tot de scampi's mooi roze zijn.
* ik hou altijd een stuk gemberwortel in de diepvriezer. Als ik dan wat verse gember nodig heb doe ik een stukje schil eraf en rasp dat zo. De overschot kan nadien weer recht de diepvriezer in.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten