maandag 21 juli 2008

Wauw, wel 2 awards!


Ik kreeg een award van Con en ook van de Maffe voor mijn pogingen blogland culinair te inspireren, waarvoor héél hartelijk dank dames! Wat een eer!

De awardregels zijn als volgt:
1. De winnaar mag het logo plaatsen. 2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen. 3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere Bloggers, die door hun actualiteit, thema's en desings opvallen. 4. Zet de links van deze site's op je blog. 5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

Ik geef deze award (niet in wat voor volgorde dan ook) door aan volgende mensen, voor hun creatieve bijdragen aan het bloglandschap:

* voor inspiratie uit de tuin, voor kooksels en baksels met eigen groeisels en groensels, een award voor deze Defender-addict.

* een eerste klas handige henriette, zowel in de keuken als in haar kruidentuin en dan hebben we het nog niet over de fantastische dingen die ze kan doen met breinaalden, draad, stof en naaimachine!

* de mooiste taarten in cyber vind je bij de Koekjesfee, allen daarheen!

* deze dame met 2 prachtige dochters krijgt van mij een award omdat ze een sterke, ferme madam is, die (onder andere) prachtige tekeningen maakt!

* Een brei-genie met 4 treinmaniakken verdient hier ook zeker een plaatsje!

* Zoek en vind de leuke berichtjes en gedichtjes op de blog van mejuffrouw Vooralsof.

* Colalollyman redt iedereen van verveling in regenachtige zomerdagen ;o)

Zo, veel leesplezier.

3 opmerkingen:

Zinzia zei

De vierde treinmaniak is nog in wording :)

Bedankt voor de award:)

CMI zei

neen, 3 awards, van mij heb je er ook nog eentje gekregen ;-)

Joke zei

Merci, merci, nu pas ontdekt, bij deze bedankt!