woensdag 15 oktober 2008

Kip met pesto

Bereiding: 15 minuten
Moeilijkheid: *


Nodig:
2 eetlepels olijfolie
4 kleine kipfilets, in dunne plakjes
1 rode paprika, in dunne reepjes
200 gr verse spinazie
1 bakje kerstomaatjes, gehalveerd
150 ml (soja)room
3 eetlepels verse pesto

Bereiding:
Verhit 1 eetlepel olie in een grote diepe pan of wok. Bak de kip in 5 à 6 minuten goudbruin en gaar. Haal uit de pan en houd apart.
Verhit de rest van de olie in de pan en roerbak de paprikareepjes.
Voeg de spinazie en tomaatjes toe en roerbak tot de spinazie begint te slinken. Voeg de kip weer toe.
Roer in een kommetje de room en pesto door elkaar. Voeg dit mengsel toe en laat alles even doorwarmen.
Serveer met rijst.

Geen opmerkingen: