Bereiding: 15 minuten + tijd om op te stijven
Moeilijkheid: *
Moeilijkheid: *
Nodig:
pindabasis:
50 gr donkerbruine suiker
200 gr bloemsuiker
50 gr ongezouten boter, zacht
200 gr pindakaas
Chocolade bovenkant:
200 gr melkchocolade
100 gr pure chocolade
1 eetlepel ongezouten boter
Bereiding:
Meng alle ingredienten voor de basis goed. Druk het zanderige mengsel in een vierkante schotel van 23 cm, waarin je bakpapier hebt gelegd. Probeer het mengsel zo glad mogelijk te maken.
Voor de bovenkant smelt je de chocholades en boter samen en roer tot een glad mengsel. Giet over de pindabasis en strijk glad uit. Zet in de koelkast en laat hard worden.
Haal uit de vorm en snijd in niet te grote blokjes. Zet in de koelkast tot gebruik (of zolang je eraf kan blijven).
1 opmerking:
Hadde gij ook ne pot pindakaas staan waarvan ge nie wist wa ge ermee moest aanvangen misschien ;-)
Iig mercie voor de tips :D
Een reactie posten