woensdag 26 november 2008

Gestoofde selder met tomaten

Bereiding: 25 minuten
Moeilijkheid: *
Nodig:
1 witte selder, gewassen en in stukken gesneden
4 tomaten, gepeld en in stukken gesneden
bakmargarine
peper en zout naar smaak

Bereiding:
Verhit de margarine in een diepe pan. Voeg de stukken selder toe en roer goed door elkaar. Voeg een weinig water toe, breng aan de kook en zet het vuur lager. Zet het deksel op de pan en laat gedurende 20 minuten stoven. Als het water verdampt nog een beetje toevoegen.
Voeg de tomaten toe, roer goed, breng op smaak met peper en zout en laat nog 5 minuten meestoven. Als er teveel vocht in de pan is het deksel van de pan nemen en het vuur wat hoger zetten tot het teveel aan vocht verdampt is.

1 opmerking:

Anoniem zei

ga nu dit gerecht maken maar met groene selderzonder tomaten maar met venkel