Moeilijkheid: *
Bereiding: 10 minuten
Bereiding: 10 minuten
Nodig:
250 gr groene asperges, houtige uiteinden verwijderd
geraspte schil en sap van 1 limoen
2,5 eetlepels kappertjes op zout, afgespoeld en uitgelekt, grof gehakt
2,5 eetlepels olijfolie
1 klein teentje knoflook, geperst
1 eetlepel fijngehakte peterselie
peper en zout naar smaak
Bereiding:
Als je dikke asperges hebt, splijt ze dan in de lengte door. Kook ze 1 à 2 minuten beetgaar in kokend water. Giet af en spoel onder koud water.
Meng voor de dressing limoenrasp en -sap, gehakte kappertjes, knoflook, olie en peterselie. Breng op smaak met peper en zout (voorzichtig met het zout, zeker als je gezouten kappertjes gebruikt). Leg de asperges op een dienblad en schep de dressing erover.
Lekker met gegrilde zalm en gekookte krielaardappeltjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten